Verbouwen

Heeft u plannen om uw huis of bedrijfspand te verbouwen? Of bent u al begonnen met verbouwen en nu op zoek naar een professionele tegelzetter voor al het tegelzetwerk? Wij helpen u graag. Wij zijn vooral actief in de regio Wijchen en zorgen voor een vlotte uitvoering en een secure afwerking.

Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan bij een verbouwing. Als u onderstaand per project meer informatie wilt kunt u onder de algemene informatie op de afbeelding klikken. 

Heeft u vragen over uw verbouwing? 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch:

Vakwerk is maatwerk: onze werkwijze

Vakwerk is maatwerk. Daarom maken we graag eerst een afspraak bij u thuis of op de plaats van de werkzaamheden. Daar bespreken we uw plannen en bekijken we de mogelijkheden. Er is enorm veel keuze in tegels tegenwoordig, maar dat maakt het voor u misschien niet makkelijker. Wij denken graag met u mee over de juiste tegels voor uw project.
Tegels hebben natuurlijk een decoratieve functie, maar het is goed om daarnaast rekening te houden met de andere eigenschappen van tegels en de functie van de ruimte. In de keuken, badkamer en WC gebruikt u regelmatig water. Het is daarom verstandig om waterbestendige tegels te kiezen, zoals geglazuurde tegels. Kiest u liever voor tegels zonder glazuurlaag? Laat ze dan impregneren, zodat ze vocht- en vuilafstotend zijn.

Wat voor uitstraling wilt u realiseren?

Met de kleur van de tegels en de voegen en de grootte van de tegels kunt u allerlei verschillende uitstralingen realiseren voor uw ruimte. Een moderne sfeer bereikt u bijvoorbeeld met rustige kleuren zoals zwart, wit of grijs. Aardetinten zoals bruin en beige geven een warme uitstraling.
U kunt optisch meer ruimte creƫren door:

  • De juiste maat tegels te gebruiken (niet te groot en niet te klein)
  • De achterwand van de wc een afwijkende kleur of patroon te geven
  • Horizontale, rechthoekige tegels te kiezen
  • Het aantal (zichtbare) voegen te beperken
  • Vooral voor lichte kleuren en natuurtinten te kiezen

We adviseren u graag over alle mogelijkheden die u heeft. We laten u ook voorbeelden zien, dat helpt vaak heel goed bij het maken van keuzes.

Wat voor uitstraling wilt u realiseren?

Na onze kennismaking en als u uw keuzes heeft gemaakt, maken we een offerte. Deze offerte is altijd vrijblijvend. Zodra u akkoord geeft, plannen we samen wanneer we kunnen beginnen. Ook tijdens de verbouwing nemen we u stap voor stap mee in het proces. We houden u steeds op de hoogte van de planning en de werkzaamheden. Zo weet u tijdens het hele project waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren zoveel mogelijk te beperken.

Energiebesparing: een goede investering

Overweegt u om tijdens de verbouwing meteen ook energiebesparende maatregelen te nemen? Dat is een goede investering. Als u een nieuwe tegelvloer laat leggen, kunt u gelijk de vloer goed laten isoleren of vloerverwarming aanbrengen. Hetzelfde geldt voor de wanden. Omdat u bespaart op uw energiekosten, zijn deze maatregelen vaak binnen een paar jaar terugverdiend. In de tussentijd profiteert u van een comfortabele leef- of werkruimte.


Badkamer verbouwen

Bedrijfspand verbouwen

Keuken verbouwen

Toilet verbouwen

Woonkamer verbouwen