Diensten

Of het nu gaat om nieuwbouw of de verbouwing van uw huis of bedrijfspand, als gespecialiseerd tegelzetter helpen wij u graag met de keuze voor de juiste vloer- en wandtegels. Badkamers, keukens, woonkamers, douches, toiletruimtes, terrassen, buitengevels, zwembaden… bij ons bent u aan het juiste adres. 


Wij zijn voornamelijk actief in Wijchen en Nijmegen, maar wij helpen u overal door Nederland om uw plannen concreet te maken. Ook als het gaat om de restauratie of het onderhoud van uw vloer of wand.

Helder advies

Tegelzetten is ons vak en wij zijn daar continu mee bezig. We beseffen heel goed dat dit voor u compleet anders is. Daarom nemen we u stap voor stap mee in het keuzeproces. De keuze in vloer- en wandtegels is tegenwoordig namelijk enorm. Dat is een voordeel, want qua stijl kunt u alle kanten op. Het maakt het kiezen er echter niet altijd makkelijker op.  

Naast ons heldere advies staan wij ook voor een persoonlijke aanpak. 

Persoonlijke aanpak

 Ondanks de groei van ons bedrijf blijven we persoonlijk met u in gesprek, hanteren in de communicatie korte lijnen en zijn laagdrempelig te bereiken. We proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken en zorgen voor een prachtig resultaat. Zodat u nog heel lang van uw tegelvloer of –wand kunt genieten. In al onze onderstaande diensten is onze persoonlijke aanpak terug te zien.