Nieuwbouw

De keuze in tegels is tegenwoordig heel groot. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Modern, klassiek, industrieel, landelijk, groot, klein… U kunt er dus alle kanten mee op. Daarnaast zijn tegels ook heel praktisch. Ze zijn hygiënisch, nemen geen stof en geuren op, zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen en kunnen een leven lang mee.
Tegels zijn daardoor onverminderd populair bij nieuwbouw. Niet alleen in de badkamer, keuken en toilet, maar ook in bijvoorbeeld de woonkamer. En niet alleen op de vloer, maar zeker ook aan de wand.
Als u plannen heeft voor nieuwbouw of misschien zelfs al bezig bent met de uitvoering, dan helpen wij u graag bij het tegelzetwerk. U kunt hier zien welke projecten wij al opgeleverd hebben die ook in uw nieuwbouw woning gerealiseerd kunnen worden. Als gespecialiseerd tegelzetter zijn wij vooral actief in de regio Wijchen en Nijmegen. 

Wilt u meer weten over wat wij als tegelzetter voor u kunnen betekenen bij nieuwbouw?

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch:

Hoe gaan we te werk

Ons werk begint als we de eerste keer bij u langskomen voor een kennismaking. We bespreken uw wensen en bekijken de ruimtes waar u graag tegels wilt. Zo kunnen we ook direct zien welk voorbereidend werk nodig is.
Dat er tegenwoordig zo enorm verschillende tegels zijn, maakt de keuze voor u misschien niet makkelijker. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij weten goed wat het aanbod is, wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende tegels en welk effect tegels en voegen hebben op de uitstraling van uw ruimte.

Veel keuze, veel mogelijkheden

Een moderne sfeer bereikt u bijvoorbeeld met rustige kleuren zoals zwart, wit of grijs. Aardetinten zoals bruin en beige geven een warme uitstraling. Grote tegels hebben een ruimtelijk effect en er zijn minder voegen, waardoor de ruimte een rustige uitstraling krijgt.
We adviseren u graag over alle mogelijkheden die u heeft. We laten u ook voorbeelden zien, dat helpt vaak heel goed bij het maken van keuzes.


Geen verrassingen achteraf

Weten we wat u wilt, dan maken we een offerte. Die offerte is altijd vrijblijvend. In de offerte geven we ook aan wanneer we eventueel zouden kunnen beginnen. We bespreken dit bij uw akkoord op de offerte ook met de andere bedrijven die al bij u aan de slag zijn.
Vervolgens blijven we tijdens de uitvoering ook duidelijk met u communiceren over wat we wanneer gaan doen. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.

Ook advies over onderhoud

Na het leggen of plaatsen van uw tegelvloeren of -wanden adviseren wij u ook over het onderhoud. Zo blijven uw tegels nog heel lang mooi en houdt u dat nieuwe gevoel nog heel lang vast.