Interne opleiding

Wij bieden de mogelijkheid aan startende tegelzetters om opgeleid te worden tot allround tegelzetter. Gezien de krapte op de arbeidsmarkt zijn wij begonnen met deze mogelijkheid voor enthousiaste beginners. Zij starten bij ons als leerling tegelzetter en gaan onder supervisie van Jeroen Hoose en onder begeleiding van al onze gekwalificeerde vakmensen aan de slag. De eerste stappen zijn het betegelen van  onze zelfgemaakte oefenruimtes waarnaar er nog verschillende cursussen volgen. Op onderstaande foto's zijn onze toppers te zien die hard aan het werk zijn om zich te ontwikkelen tot vakman.

Ben je enthousiast over de mogelijkheden die we voor jou kunnen bieden? Bekijk dan onze actuele vacatures of neem direct contact op met Jeroen Hoose:

Een van de vele oefenruimtes die wij zelf maken. Voor deze ruimte heeft deze leerling kunnen oefenen met het betegelen van een toilet. 

Naast de interne opleiding waarin tijd om te oefenen is, werken wij ook samen met opleidingsinstellingen. Zo zijn er ook medewerkers die een dag in de week naar school gaan en 4 dagen werken. 

Door de oefenruimtes en begeleiding op de werkvloer ervaren de medewerkers dat zij de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. 

Deze leerling verteld met enthousiasme over zijn opleiding.

Daarnaast worden er ook trainingen gegeven om het mooie vak van tegelzetten uit te breiden. 

Aangezien er op de werkvloer minder tijd is om trainingen te organiseren is er recent op zaterdag een training 'smeren van vloeren' gegeven. 

De materialen en oefenruimtes worden in de loods door ons zelf verzorgd. De kennis is in huis en wordt met enthousiasme overgebracht op de medewerkers. 

Aan het eind van deze dag kon er terug gekeken worden op een geslaagde training. Met tevredenheid over de inzet en leergierigheid van onze medewerkers.