Over ons

Vakmanschap, daar staan wij voor!
Vanwege ons brede werkterrein en onze jaren lange ervaring kunt u bij ons terecht voor alle tegelwerken. Hieronder leest u meer over het bedrijf waar wij trots op zijn.

Over ons bedrijf

In 2004 is Jeroen Hoose zelfstandig zijn bedrijf begonnen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid en zijn wij de gedreven en betrouwbare partner voor al uw tegelwerken. Ons bedrijf staat voor kwaliteit met een persoonlijke aanpak die u in al onze diensten terug ziet. 

Particuliere woningbezitters, woningcorporaties, vastgoedbeleggers, winkels en bedrijven zijn onze opdrachtgevers waar wij maatwerk voor leveren. 

Ons team

Tegelzetten is ons vak en wij blijven onszelf ontwikkelen. Ons team bestaat uit 40 gedreven en goed opgeleide vakmensen waardoor wij grote en kleine projecten aankunnen. Elk project realiseren wij gezamenlijk met enthousiasme en kennis van zaken. Om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te ontwikkelen organiseren wij cursussen. Voor enthousiaste beginners bieden wij een interne opleiding. 

D&K Stucwerken

Naast de groei van Tegelzetbedrijf & Natuursteenwerken Hoose is in 2023 ook D&K Stucwerken door Jeroen opgericht. Zo kunnen we de complete renovaties waarborgen maar ook extra diensten aanbieden. De combinatie van tegelwerk en stucwerk sluit mooi op elkaar aan maar met D&K kunnen we nu ook los stucwerk aanbieden. Heeft u vragen of interesse in deze diensten kunt u bellen met: